Betrouwbaar advies door Accountantskantoor Manders uit Deurne

Contact opnemen

Of u nu op zoek bent naar een partner die u ondersteunt bij debiteuren- en crediteurenbeheer, het invoeren van uw boekhouding of het opstellen van financiële plannen voor uw onderneming, Manders levert de diensten die u nodig heeft.

Administratie en administratieve ondersteuning

Onze accountants weten uit ervaring de financiële administratie bij iedere onderneming anders is ingericht en dat de behoefte aan ondersteuning hierdoor ook sterk varieert. Accountantskantoor Manders biedt administratieve ondersteuning op maat; van e-mailbeheer tot het opstellen van offertes en de opvolging daarvan.

We gaan altijd eerst met u in gesprek om uw administratieve behoeften te bepalen. Hierbij concentreren we ons zowel op mogelijkheden voor procesoptimalisatie als eventuele uitbesteding naar ons kantoor. Hierdoor kunnen we een op maat gemaakt pakket aanbieden dat precies aansluit op uw wensen.

Factureren, debiteurenbeheer, crediteurenbeheer of invoeren van de boekhouding? Wij zorgen voor gestroomlijnde processen en dienstverlening passend bij (het formaat van) uw onderneming en uw werkwijze.

Startersbegeleiding & financiële planning

Het starten van een eigen bedrijf is voor veel ondernemers een droom die werkelijkheid wordt. Er komt echter veel kijken bij de oprichting en het inrichten van een accurate financiële administratie. Zo’n dertig procent van de starters stopt helaas dan ook met zijn of haar onderneming na het eerste jaar. Professionele startersbegeleiding kan de noodzaak tot dit vroegtijdige beëindigen van de onderneming voorkomen.

Accountantskantoor Manders heeft door de jaren heen veel starters begeleid. Onze accountants kijken eerlijk en kritisch naar uw ondernemersplan en beoordelen de financiële haalbaarheid. Zowel ten aanzien van financiële als fiscale zaken vormen we uw vraagbaak en bieden we ondersteuning om alles accuraat te organiseren en administreren.

Ook plannen we tussentijdse evaluaties om u als startende ondernemende op de rails te houden.


Ook voor niet-startende ondernemers is de financiële planning vaak een pittige taak. Door een zo volledig mogelijk beeld te schetsen van uw toekomstige inkomens- en vermogenspositie op zowel korte als lange termijn, wordt het voor u ook makkelijker om mogelijke toekomstige uitgaven in kaart te brengen en bijvoorbeeld de noodzaak om daarvoor te sparen te beoordelen.

In het financieel plan waar wij u mee kunnen ondersteunen komen onder andere belastingen, financieringen, verzekeringen en pensioenen en sparen en beleggen aan bod.

Fiscaal advies & aangiften

Accountantskantoor Manders kan u ondersteunen bij het verzorgen van fiscale aangiften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonheffingen.

Hoewel ieder bedrijf te maken krijgt met belastingen, kan de fiscale wet- en regelgeving ingewikkeld zijn. Als ondernemer moet u namelijk niet alleen omzetbelasting vorderen, maar ook betalen. Deze bedragen verschillen per product en dienst, dus fiscaal advies kan hierbij goed van pas komen. Door een fiscaal adviseur van Manders in te schakelen, weet u zeker dat u geen posten, wetten of regelingen over het hoofd ziet.

Onze accountants voeren indien gewenst ook professionele en betrouwbare fiscale bedrijfsscans uit voor risicobeheersing. Daarnaast kunnen ze second opinions bieden en fiscale mediation.

Samenstellen jaarrekening

De jaarrekening vormt een belangrijke bron voor ondernemingsbeslissingen voor de toekomst. Bovendien legt u met uw jaarrekening verantwoording af aan financiële instellingen, leveranciers, investeerders en de Belastingdienst. Accountantskantoor Manders zorgt ervoor dat uw jaarrekening deskundig wordt samengesteld.

Onze accountants zorgen ervoor dat waardevolle managementinformatie overzichtelijk in kaart wordt gebracht. Zo bieden wij u inzicht in uw huidige situatie en houden we u ook op de hoogte van afwijkende resultaten met het oog op de toekomst.

We volgen als accountantskantoor bovendien niet alleen de cijfers van uw eigen onderneming, maar ook die in uw sector. Zo kunnen we u gedegen advies bieden bij bedrijfseconomische en financiële toekomstplannen.

Bedrijfs- en overdrachtsadvies

Op cruciale momenten voor uw bedrijf voorziet Accountantskantoor Manders u van eerlijk, weloverwogen advies. Wanneer u overweegt een andere bedrijf over te nemen, of uw bedrijf over te dragen, vindt u bij Manders het advies dat u toelaat dit in de best mogelijke omstandigheden uit te voeren. We hebben ervaring met vrijwel elke vorm van groei-operaties en processen van het opzetten van joint ventures, samenwerkingsverbanden en fusies.

Bij alle vormen van advisering werken we nauw samen met leidinggevenden en/of managementteams. En onze adviseurs beginnen enkel aan complexe adviesprocessen wanneer we een grondige en uitputtende analyse van het bedrijf en de betrokken bedrijfstak hebben. Onze kennis van uiteenlopende sectoren in combinatie met ons netwerk, maken ons een geschikte partner voor ieder vraagstuk.

Ondersteuning in de loonadministratie

Loonadministratie kan met name voor groeiende ondernemingen een lastige taak vormen. De verschillende formulieren en berekeningen dienen allemaal compleet en accuraat te worden ingevuld of uitgevoerd. En dit consequent op orde brengen vergt tijd, aandacht en precisie.

Denk aan verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen en door werknemers afgegeven abonnementen en kaartjes als zij onkostenvergoedingen krijgen. Maar ook andere beloningen zoals afdrachtsverminderingen en eindheffingen dienen nauwkeurig geadministreerd te worden.

Accountantskantoor Manders kan ondersteuning bieden bij het opzetten van loonadministratie voor starters en groeiende ondernemingen, taken uit handen nemen van gevestigde organisaties of de huidige staat van uw administratie opmaken. We kijken hierbij zowel naar de beschikbare documentatie als loonstroken, loonstaten en jaaropgaven, als naar de bestaande processen hieromtrent. Zo kunnen we adviseren op basis van de wensen van uw onderneming.